Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra FNRS. Professioneel met paarden.
Collectieve voordelen

Een goede brancheorganisatie is niet overal zelf goed in. Ze legt de focus op die diensten die zij zelf het best kan leveren en heeft daarnaast goede contacten en overeenkomsten met partijen die expert zijn op andere gebieden.

De FNRS zoekt partners die zorgen voor een toegevoegde waarde op het dienstenpakket en die voldoen aan de collectieve behoefte van de hippische ondernemers. De partners van de FNRS leveren u naast korting ook kennis.

manege-3.png
1
ABAB Accountants en Adviseurs

De FNRS is een partnerschap aangegaan met ABAB (ABAB is een allround accountancy- en adviesorganisatie. ABAB investeert in specialistische kennis op het gebied van de paardenhouderij. Onze adviseurs kennen uw branche, volgen de actuele ontwikkelingen en zijn op de hoogte van mogelijke kansen voor uw onderneming. ABAB ondersteunt u bij bedrijfseconomische en branchegerichte vraagstukken.

1
Aon

De FNRS Verzekeringsdienst is een samenwerking tussen de FNRS en Aon Assurantiën. Aon beschikt zowel over een landelijk dekkend netwerk als over specialistische kennis van de risico’s in de hippische sector. 

Leden ontvangen naast de speciale FNRS Collectiviteitskorting tevens een extra pakketkorting! 

1
Boertjes Makelaars

Één van de speerpunten van ons kantoor is de bemiddeling bij  aan- en verkoop van paardenbedrijven. Onze passie voor de edele viervoeter en ruime ervaring in de bedrijfstak hebben geleid tot uitgebreide kennis van maneges, pensionstallen en andere professionele paardenbedrijven.  Vraag ons ook eens naar de taxatie mogelijkheden. 

1
Buma/Stemra en SENA

Muziek zorgt voor sfeer in uw ruitersportcentrum. Maar wist u dat u moet betalen als de radio aanstaat of als u een cd draait? Op grond van de Auteurswet hebben artiesten en producenten namelijk recht op een vergoeding.

Via de FNRS krijgt u korting op deze vergoeding!

1
Een Veilig Gevoel

Helaas zijn hippische bedrijven regelmatig slachtoffer van inbraken, mishandelingen en diefstallen. Een Veilig Gevoel ontwikkelde het ‘Abonnement op Veiligheid’ met beeldopslag in de cloud. Ruim 2500 ondernemers zijn reeds geabonneerd.

Leden van de FNRS ontvangen vier maanden gratis. Dat is minimaal € 119,80 korting en dit kan oplopen tot over de € 1.000,- !

 

 

1
Flybusters

Flybusters is al meer dan 10 jaar een bewezen en gewaardeerd product in de paardenhouderij. Voor paarden is er niets vervelender dan overlast door vliegen. Behalve irritatie en stress zorgen vliegen ook voor het overbrengen van ziektes en bacteriën. Met een Flybusters systeem biedt u de paarden meer rust en het geeft uw stal een betere uitstraling met minder vliegenontlasting en spinnenwebben op de wanden.

1
FNRS-overstapservice

Meer weten over de FNRS-partners? Of direct overstappen van uw huidige aanbieder naar een FNRS-partner? Vul het formulier in en de FNRS regelt het voor u!

Vul het formulier volledig in en upload desgewenst een scan of pdf met bijvoorbeeld een jaarrekening, foto's van uw bedrijf of andere relevante zaken. Het formulier wordt vervolgens doorgestuurd naar de partner(s).

1
Hekkelman advocaten & notarissen

Juridische problemen met betrekking tot paarden kunnen divers zijn; van aansprakelijkheid voor een losgebroken paard tot een paard dat kreupel raakt na aankoop, tot een bouw- en milieuvergunning voor een pensionstal. Hekkelman advocaten & notarissen helpt u graag uw juridische problemen op te lossen!

 

1
Kompas Veiligheidsgroep

Voor producten, cursussen en vragen omtrent bedrijfsveiligheid bent u bij Kompas Veiligheidsgroep aan het juiste adres. FNRS Leden kunnen op hun eigen erf een cursus organiseren met een interessant verdienmodel, ontvangen 10% korting op veiligheidsproducten en kunnen tegen scherpe tarieven hun blusmiddelen e.d. laten controleren. In samenwerking met de FNRS is de BHV cursus speciaal ontwikkeld voor de hippische sector.

1
MAIN Energie

FNRS-leden profiteren van een ledenkorting van 10% op hun huidige leveringstarief (afhankelijk van de ontwikkelingen in de energiemarkt). 

MAIN Energie is sinds 2003 een succesvolle energieleverancier gericht op zakelijke markt. Ze levert energie en diensten met toegevoegde waarde aan de zakelijke markt op een persoonlijke, innovatieve en duurzame manier.

1
Manegeplan

ManegePlan is hèt softwarepakket voor het bijhouden van de planning en administratie binnen het professionele manege- en pensionbedrijf. U bespaart kostbare tijd en geld.

FNRS Leden die met ManegePlan starten, ontvangen de installatie, training en overzetten van gegevens kosteloos. Het overzetten van gegevens is inclusief omzetting naar IBAN ten behoeve van SEPA.

1
Rofianda B.V.

Rofianda biedt FNRS leden de mogelijkheid om de verlichting op de accommodatie te vernieuwen naar uw wensen en de wettelijk gestelde eisen. Rofianda adviseert en levert diverse verlichtingsbronnen die zowel geschikt zijn voor recreatief- als topsport niveau. Aan de hand van een lichtplan wordt samen met u de meest optimale verlichting toegepast. FNRS leden ontvangen een korting van 15%. 

1
Sherpa Mini-loaders

Sherpa ontwikkelt innovatieve gereedschappen en machines. De uitgebreide ‘range’ SHERPA mini-loaders en werktuigendragers zijn daarvan het succesvolle bewijs. Sherpa zoekt voortdurend naar duurzame technieken om het werk van de mens te verlichten, zowel in Nederland als ook ver daarbuiten.

1
Sligro

Voor veel ondernemers in de ruitersport vormt de horeca een belangrijke bron van omzet. Een nevenactiviteit wat niet teveel tijd en energie mag kosten, die ten koste gaat van waar uw bedrijf om draait: de ruitersport.

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Sligro en de FNRS zijn een samenwerking aangegaan om meer rendement uit uw horeca te halen.

 

1
Stigas

De risico-inventarisatie & evaluatie is een verplichting uit de arbo-wet. Het doel van de RI&E is de paardenhouderij inzicht geven in de risico's tot een aanvaardbaar niveau terug te dringen. De RI&E is daarnaast een waardevol hulpmiddel bij het verder professionaliseren van uw bedrijf.

1
Vente Paardenvoeding

Vente Paardenvoeding helpt FNRS Leden besparen en meer rendement te creëren. Scherp inkopen van producten levert uw bedrijf geld op. Met aanpassingen in het management valt vaak nog meer te behalen!

FNRS Leden ontvangen een gratis Vente- scan die inzicht geeft in onder andere voer- en strooiselkosten en rentabliliteit van de paarden.

1
Van Dun Ontwerp & Planologie

Van Dun Ontwerp & Planologie weet alles over de regelgeving op het gebied van ruimtelijke ordening, bouw- en milieukunde en heeft  alle expertise in huis om uw plannen vorm te geven, uit te werken en te begeleiden. FNRS-leden maken gratis gebruik van een eerste scan van de bouw- en gebruiksmogelijkheden op uw bedrijf en ontvangen een korting op de advieswerkzaamheden.

1
Worm&Co

Het welzijn van paarden wordt steeds belangrijker. Worm&Co biedt volledige dienstverlening op het gebied van mestonderzoek. De mestonderzoeken worden uitgevoerd door het parasitologisch laboratorium van Nederland. FNRS-leden krijgen korting op mestonderzoeken.

1
EquInnoLab

EquInnoLab. is wereldwijd hét vooruitlopende innovatie- en trainingcentrum; een centrum dat zich onderscheidt in de paardensport door middel van evidence-based werken. De bewegingswetenschappen van mens en paard staan centraal om zo het beste resultaat te behalen.

1
Fit & Veilig

Er zijn jaarlijks 66.000 blessures onder ruiters. De FNRS vindt dat dit aantal omlaag moet. Daarom ondersteunen wij het initiatief van Fit & Veilig. Met deze bijscholingscursus worden instructuteurs opgeleid over veilig vallen en de fitheid van de ruiter. 

Leden van de FNRS kunnen zich aanmelden voor deze bijscholingscursus. 

 

 

1
Klantenvertellen

Wist u dat reviews steeds belangrijker worden? De invloed van online reviews op de mening en het aankoopgedrag van klanten is groot: 79% van de consumenten heeft net zoveel vertrouwen in online reviews als in persoonlijke aanbevelingen. Daarom is de FNRS de samenwerking aangegaan met Klantenvertellen: dé marktleider op hetgebied van reviewsystemen.

1
Leesmoment

Leesmoment is een compleet leespakket voor in uw kantine. Het pakket bestaat uit 15 populaire kwaliteitstijdschriften. FNRS-ondernemers profiteren van 40% korting op het pakket, dat bovendien maandelijks opzegbaar is.

1
PPHO

Als ondernemer in de hippische sector bent u net een duizendpoot. Kennis van paardensport, instructie en verzorging heeft u voldoende. Om succesvol te zijn is dat alleen niet voldoende. Promotie, marketing, financiering, personeel en administratie vragen eveneens uw aandacht. U daarmee vooruit helpen is ons vak!

1
Q4HorseProfile

Q4HorseProfile helpt u om de effectiviteit van uw communicatie te verhogen. Als lid van de FNRS kunt u gebruik maken van een op maat gemaakt aanbod, dat u helpt om inzicht te krijgen in uw persoonlijke communicatiestijlen, uw sterken en valkuilen in samenwerken, aansturen en lesgeven. 

1
Stichting Ondernemersklankbord

Als hippisch ondernemer moet u voortdurend keuzes maken. Daar zou u misschien best advies bij kunnen gebruiken van een ervaren ondernemer. Stichting Ondernemersklankbord kan u helpen. De adviseurs van Ondernemersklankbord hebben hun sporen als ondernemer verdiend en fungeren met hun kennis en ervaring als klankbord en sparringpartner.

1
Z login

Sinds 1 juli 2014 moeten ondernemers en organisaties op mijn.rvo.nl inloggen met eHerkenning. Z login levert diensten en middelen die voldoen aan de eisen van eHerkennning.

Leden van de FNRS profiteren van 15% korting.